ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ REGGAETON, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ @ 21:15!

Categories:Uncategorized
Doria Zissopoulou

Demy

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ REGGAETON, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ @ 21:15!

Από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:15 θα λειτουργήσει τμήμα Reggaeton με την εξαιρετική χορεύτρια, δασκάλα και χορογράφο Demy. Όπως πάντα η σχολή μέσα από auditions, επέλεξε το καλύτερο για τους μαθητές της και σας το παρουσιάζει.

A mover cadera mi gente!!!!

Demy – Reggaeton

Η Demy είναι χορεύτρια, χορογράφος και εκπαιδεύτρια.
Γεννήθηκε στην Ελλάδα και μένει στην Αθήνα. Ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία και τα πρώτα της βήματα ήταν με latin, ballroom και hip hop. Αφού ολοκλήρωσε αυτούς τους χορούς συνέχισε με το χοροθέατρο: Σύγχρονο, Μπαλέτο, Αυτοσχεδιασμό, Χορογραφία, laban movement.
Επιπλέον, ασχολήθηκε με μοντέρνο, funky jazz ,musical, reggaeton, bachata, salsa,kizomba και Afro. Τώρα εργάζεται σε σχολές χορού, διδάσκοντας τους περισσότερους από τους παραπάνω χορούς. Ο χορός γι’ αυτήν είναι μια διαχρονική εσωτερική αναζήτηση και ένας τρόπος να εκφράσει με μικρές δόσεις το πάθος και την τρέλα της.
Η αγάπη της, κυρίως, για διαφορετικούς ήχους από άλλες χώρες και η γνωριμία της με ανθρώπους με διαφορετικές κουλτούρες μέσω του χορού, την έκαναν να ανακαλύψει το Reggaeton, τo οποίo την κατέκτησε.
Λατρεύει να εξελίσσεται μέσω του χορού διότι σύμφωνα με αυτήν “Ο χορός είναι το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή της”.