Mama Salsa

Categories:Uncategorized
Doria Zissopoulou

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Τα μαθήματα χορού με το μωράκι σας στον μάρσιπο, είναι κάτι που έχουν λάτρέψει οι μαμάδες σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια και τώρα μπορείτε να ζήσετε κι εσείς αυτήν την υπέροχη εμπειρία αποκλειστικά στην Σχολή Χορού Bailarte Salsa στο Περιστέρι.
Εφόσον το μωράκι σας έχει συμπληρώσει 6 εβδομάδες και ο γιατρός σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε ήπια δραστηριότητα, μπορέιτε να γραφτείτε στα μαθήματα χορού.
Το μωράκι σας θα νιώθει υπέροχα μέσα στην αγκαλία της μανούλας και εσείς, θα κάνετε ήπια άσκηση για να ξαναμπείτε σε φόρμα και να χάσετε τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.
Το μάθημα θα δώσει στο μωράκι σας την ευκαιρία να εξοικοιωθεί με το ρυθμό και την μουσική αλλά και να του μεταδώσετε τη χαρά που νιώθετε την ώρα του μαθήματος!
Σε έναν υπέροχο χώρο με άλλες μαμάδες ακούγοντας χαρούμενη μουσική που θα λατρέψει και το μικρούλι σας.
Μπορείτε να σκεφτείτε κάποιον καλύτερο παρτενέρ;


FBCOVESALSAMAMA


FAQ

-Tί είναι τα μαθήματα χορού Salsa Mama;
Salsa Mama είναι ο αποκλειστικός πάροχος των προγραμμάτων Salsa για μωρά σε μάρσιπο!Η Bailarte Salsa, είναι η μοναδική σχολή στην Αθήνα που προσφέρει μαθήματα χορού για νέες μανούλες! Το Salsa Mama θα σας φέρει ξανά σε φόρμα, ενώ τα μωράκια σας θα περνούν υπέροχα στην ασφάλεια της αγγαλιάς σας.

-Ποια είναι τα ωφέλη από μαθήματα χορού Salsa Mama ;

  • Διασκέδαση και ήπιος τρόπος για να μπείτε πάλι σε φόρμα.
  • Μαθαίντε και εξασκείτε νέα χορευτικά βήματα σε ζωντανούς λάτιν ρυθμούς!
  • Δένεστε περισσότερο με το μωρό σας!
  • Εισάγετε τα παιδιά σας τη μουσική , την κίνηση και το ιπανικό λεξιλόγιο.
  • Γνωρίζετε άλλες μαμάδες.
  • Αγαπάτε τον εαυτό σας και το καταπληκτικό σώμα σας.

-Τι χρειάζομαι για να φέρω στην τάξη ;
Το μόνο που χρειάζεστε είναι άνετα ρούχα για χορό και παπούτσια για τρέξιμο . Σας προτείνουμε επίσης να φέρετε μαζί σας εμφιαλωμένο νερό και μικρά σνακ για τον εαυτό σας , καθώς και οποιαδήποτε άλλα πράγματα που το μωρό μπορεί να απαιτήσει.Θα πρέπει να φέρετε ένα μάρσιπο/μεταφορέα μωρού(Baby Carrier).Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα μάρσιπων/μεταφορέων μωρού στην αγορά.Ό, τι είναι ασφαλές και άνετο για εσάς και το μωρό σας είναι μια χαρά .

-Ποιά είναι η κατάλληλη ηλικία για να συμμετάσχουν τα παιδιά ;
Τα μαθήματα είνα κατάλληλα για μωρά περίπου ηλικίας 6-8 εβδομάδων και πάνω, φτάνει οι μητέρες να νιώθουν άνετα στη στήριξη του μωρού σε ένα μάρσιπο/μεταφορέα για τη διάρκεια του μαθήματος(45-λεπτά ).Όλα τα επίπεδα της φυσικής κατάστασης και εμπειρίας χορού είναι ευπρόσδεκτα . Ο μάρσιπος/μεταφορέας μωρού είναι απαραίτητος!

-Τι γίνεται με το επίπεδο φυσικής κατάστασης των μαμάδων ;
Τα μαθήματα μας είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενήσουν όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης . Προσφέρουμε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα, σε περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι αν το μάθημα είναι κατάλληλο για εσάς ή το μωράκι σας!

-Έχω δίδυμα , μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα ;
Για την τιμή του ενός , οι γονείς των διδύμων είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν ένα σύζυγο , συγγενή ή φίλο να χορέψει με το δεύτερο μωρό . Αν αυτό δεν είναι εφικτό, μερικές μητέρες των διδύμων αναλαμβάνουν εκ περιτροπής να χορεύουν με ένα μωρό, ενώ το άλλο, είτε κοιμάται είτε βλέπει από το καροτσάκι του δίπλα στη μητέρα .

-Τι γίνεται αν το μωρό μου αρχίζει να κλαίει στη μέση του μαθήματος;
Το Salsa Mama προσφέρει ένα φιλικό για μαμάδες περιβάλλον! Καταλαβαίνουμε ότι ένα μωράκι και θα πεινάσουν και θα χρειάζεστεί μια αλλαγή της πάνας , έτσι θέλουμε να νιώσετε άνετα, να κάνετε ένα διάλειμμα για να παραστείτε στις ανάγκες του μωρού σας.

Θα συνειδητοποιήσετε επίσης, ότι τέτοια θέματα είναι σπάνια! Ο ρυθμός, η μουσική και η κίνηση στο μάθημα, σε συνδυασμό με την αγγαλιά της μητέρας τους , τα κρατάει ευτυχισμένα και κάποιες φορές και κοιμισμένα καθ’όλη τη διάρκεια του μαθήματος.